Duurzaamheid voorop

Als internationale speler nemen wij natuurlijk onze verantwoordelijk voor een beter milieu. Met de cradle to cradle service Green Circle leveren we duurzame plafonds van gerecycled materiaal, die aan het eind van hun levensduur ook weer volledig worden gerecycled.

Om opdrachtgevers tevreden te stellen en het milieu te ontzien, wordt het steeds belangrijker voor architecten en afbouwers om bewust om te gaan met bouwmaterialen. OWA helpt u hierbij met OWA Green Circle. Dit recyclingssysteem is van toepassing op al onze plafondpanelen. Zo ook op OWAplan. Gebruikte OWA plafondpanelen worden ingenomen om volledig als grondstof te dienen voor nieuwe hoogwaardige panelen.

Green Circle direct toepassen

Ons recyclingsysteem is ook van toepassing op OWAplan. Zowel voor de plaatsing van uw plafond nu als voor later. Wanneer u van plan bent om OWAplan te installeren voor uw project kunt u uw oude OWA plafondpanelen door ons laten ophalen. Deze panelen worden volledig gerecycled tot nieuwe hoogwaardige OWAplan panelen. U bespaart de kosten van het afvoeren en draagt daarnaast bij aan een beter milieu.

Ook ontvangt u een certificaat met het aantal vierkante meters gerecyclede plafondpaneel. Dit certificaat kan een bijdrage leveren aan de duurzaamheidscertificering van uw gebouw.

Green Circle ook voor later

Ook in de toekomst kunt u Green Circle gebruiken. OWAplan is namelijk volledig recyclebaar en daardoor geschikt om als basis voor nieuwe plafondpanelen te dienen. U maakt zich dus nooit meer zorgen over het afvoeren van oude plafondpanelen.

Wanneer u nieuwe OWA plafondpanelen bestelt worden uw oude OWAplan panelen door ons opgehaald en volledig hergebruikt. Zo weet u zeker dat wanneer u voor OWAplan kiest, u een duurzame keuze maakt.