Veelgestelde vragen

 • Kan OWAplan ook in een (RAL)kleur worden opgeleverd?
  OWAplan kan in wit of alle RAL-kleuren worden opgeleverd. Het is zelfs mogelijk om strepen of kleurschakeringen toe te passen. Zo kunt u uw creativiteit de vrije loop laten om de meest ongewone en verrassende ruimteconcepten te verwezenlijken.
 • Wat is de doorlooptijd van een OWAplan-project?
  De doorlooptijd is afhankelijk van verschillende factoren, waaronder het aantal vierkante meter plafond dat geplaatst wordt. Een werkploeg doet gemiddeld een week over het plaatsen van 200 vierkante meter plafond door het lijmen, spuiten en drogen van de panelen. Bij een standaard plafondsysteem duurt dit ongeveer een dag. Neem contact op voor een goede schatting van de doorlooptijd van uw project.
 • Kan OWAplan overal worden toegepast?
  In principe kan OWAplan overal toegepast worden. OWAplan kan zelfs gebogen aangebracht worden. OWAplan kan echter slechts aan een zijde gebogen worden, waardoor het bijvoorbeeld niet in een koepel geïnstalleerd kan worden.
 • Is OWAplan vochtbestendig?
  OWAplan heeft een vochtbestendigheid van 95 % RH. Het is daarmee geschikt voor vochtige ruimtes.
 • Kan ik verlichtingsarmaturen integreren met OWAplan?
  Het is eenvoudig om (bestaande) verlichting te integreren in OWAplan. Hiervoor maakt u een gat in het OWAplan paneel en plaatst u de verlichting hierin. Wanneer u de verlichting installeert voordat het spuitwerk is aangebracht, wordt de verlichting geïntegreerd in het plafond. Kies voor een flos spot voor optimale integratie. Daarbij wordt tot in de spot gesmeerd en loopt het plafond naadloos over in de spot.
 • Wat voor garantie biedt OWA op OWAplan?
  Gedurende de installatie en afwerking van OWAplan zien wij nauw toe op alle kwalitatieve aspecten. Na de oplevering bieden wij een garantie van 5 jaar op OWAplan. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Het antwoord op uw vraag niet gevonden?

Gebruik onderstaand formulier en wij reageren spoedig. Tijdens kantooruren mag u natuurlijk ook bellen naar 020 – 68 25 305.

  Hoe kunnen wij u verder helpen?