Wanneer kunt u OWAplan toepassen?

OWAplan is ontzettend breed toepasbaar. Of u nu een strakke uitstraling zoekt voor restaurants, foyers, musea, galerieën, scholen, kantoren, overdekte winkelcentra, hotels of privéwoningen, OWAplan garandeert een elegant resultaat.

Eneco Rotterdam OWAplan

Een groot voordeel van OWAplan is de naadloze afwerking, waarbij geen dilataties in het plafond noodzakelijk zijn. Alleen dilatatievoegen die bouwkundig vereist zijn hoeven overgenomen te worden in het plafond. Zo krijgt u een strak naadloos plafond (dat strekt over honderden meters).

OWAplan is daarbij ook geschikt wanneer u de akoestiek van uw ruimte wilt verbeteren, een brandwerend plafond zoekt of uw plafond vochtbestendig moet zijn. OWAplan heeft een absorptiewaarde van 0.9 aw , bouwmateriaalklasse “niet brandbaar” conform EN 13501-1, en is vochtbestendig tot 95% RH.

OWAplan in combinatie met verlichting en installatiewerk

OWAplan Antje van de Statie - Naadloze koven

Creëer een strak en naadloos plafond met alle techniek volledig geïntegreerd. Verlichting, revisieluiken, luchtkanalen, klimaatbeheersing, camera’s en luidsprekers en nog veel meer: OWAplan laat u alle opties en functionele maatregelen naar wens bepalen en inrichten.

Dankzij onze ruime ervaring kunnen we u uitstekend adviseren over het naadloos integreren van installatietechniek in OWAplan. Zijn alle elementen verwerkt, dan volgt het akoestische spuitwerk. Er kan zeer minutieus worden gewerkt, zodat randen ontbreken en de verlichting één geheel lijken te vormen met OWAplan.

OWAplan varianten

OWAplan Antje van de Statie - Naadloze koven

OWAplan geeft u als architect de volledige vrijheid om een adembenemend plafond te ontwerpen. Geef elke ruimte een ruime en strakke uitstraling met een prachtig naadloos plafond. Of u nu een wit, zwart of een plafond in een andere kleur wilt: de keuze is aan u. Ook kunt u afwisselen met strepen, patronen of kleurschakeringen. Het paneel is beschikbaar in verschillende structuren die variëren van grof tot zeer fijn, zonder dat er over honderden vierkante meters naden of dilataties zichtbaar zijn. De panelen vlak, schuin, verticaal, gebogen of in eilanden gemonteerd. Het is allemaal mogelijk met OWAplan: het plafond dat geen grenzen stelt aan uw creativiteit.

Naast het design zijn akoestiek, brandveiligheid en de combinatiemogelijkheden minstens zo belangrijk. Ook hier geldt dat er een ruim keuzeaanbod is. Zo kiest u de structuur die bij u project past en zijn er tal van combinatiemogelijkheden. Natuurlijk met bouwmateriaalklasse “niet brandbaar” conform EN 13501-1, zodat uw plafond brandveilig is.

Hoe kunnen wij u verder helpen?