Installatie OWAplan

De OWAplan montage is eenvoudig en kan snel uitgevoerd worden. Na een nauwkeurige installatie wordt het spuitwerk door gecertificeerde OWA spuiters aangebracht. Wij staan vervolgens garant voor een naadloos eindresultaat.

OWAplan naadloos akoestisch plafond

Om u te helpen OWAplan snel en nauwkeurig te installeren is er een installatiehandleiding beschikbaar, en kunnen we indien gewenst training geven. Het is voorafgaand aan de montage handig om de plaatsing van verlichting, revisieluiken, gordijnrails, sprinkels etc. te bepalen. Zo kan hier tijdens de opbouw rekening mee gehouden worden, en wordt alles netjes geïntegreerd in het plafond.

Als basis dient een stevig biologisch afbreekbaar paneel dat in combinatie met een afwerklaag een naadloos oppervlak verzorgt. De panelen worden in de profielen geschroefd en strak tegen elkaar gemonteerd. Op de panelen zit een akoestisch vlies waarop het spuitwerk wordt aangebracht. Het spuitwerk geeft het plafond de naadloze strakke afwerking, terwijl de akoestische werking behouden blijft.

Opbouw

 1. Nonius afhanger nr. 2001, afstand ≤ 1000mm
 2. Primair C-draagprofiel 60/27 nr. 2003, afstand ≤ 1000mm
 3. Lengteverbinder nr. 2005
 4. Kruisverbinder nr. 2004
 5. Secundair C-profiel 60/27 nr. 2003, afstand ≤ 400mm
 6. U-wandprofiel 27/28mm nr. 2006
 7. OWAplan schroef nr. 2019, afstand ≤ 300mm
 8. Directe montage. (Niet op deze tekening)
 9. Kitnaad aan wandzijde
 10. Mineraalpaneel
 11. OWAplan paneellijm nr. 99/24
 12. Paneel breedte
 13. Paneel lengte

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van OWAplan? Klik op de afbeelding hiernaast en download de OWAplan Business of Home brochure.

Of bent u op zoek naar een betrouwbare afbouwer of architect die eerder met OWAplan gewerkt heeft? Wij brengen u graag in contact met onze gecertificeerde partners.

Ga direct naar: